Opus Prachatice

Víte, jak se dělá RÁDIO nebo TELEVIZE?

2013-01-11 08:58:00

O.s. Chance in nature - LAG Vás srdečně zve na další zajímavou akci v rámci projektu "ZAPOJ SE" .  Téma je Média jako součást našeho každodenního života, a tak ve středu 23.1. od 16 hodin si v kulturním domě v Malenicích přiblížíme práci v rozhlase nebo televizi.

 

Pod vedením zkušené moderátorky Ivany Šimánkové z Českého rozhlasu ČB si budete moci vyzkoušet práci před mikrofonem nebo před kamerou. Zaručujeme, že se všichni dobře pobavíme a strávíme tak velmi příjemný podvečer. Nezapomeňte se zaregistrovat na čísle 724 00 44 84 SMS zprávou, počet míst je totiž omezen.

Těšíme se na Vaši účast.

Další rekvalifikační kurzy proběhly v říjnu a listopadu 2012

2012-12-11 18:48:00

V měsíci říjnu a listopadu 2012 byly realizovány následující rekvalifikační kurzy:

  • Základní kurz pro práci s křovinořezem - do kurzu nastoupili 3 muži, kurz úspěšně absolvovali pouze 2 osoby a získaly Osvědčení o rekvalifikaci.
  • Základní kurz pro práci s motorovou pilou - do kurzu nastoupili 3 muži, kteří kurz úspěšně absolvovali a získali Osvědčení o rekvalifikaci.
  • Odborný dřevorubecký kurz - do kurzu nastoupil 1 muž, který kurz úspěšně absolvoval a získal Osvědčení o rekvalifikaci.
  • Pracovník v sociálních službách - do kurzu se přihlásilo 10 osob, dodavatelem rekvalifikací bylo vybráno pouze 5 osob (2 muži, 3 ženy), závěrečné zkoušky všichni úspěšně absolvovali
  • Řidičské oprávnění pro sk. T - do kurzu nastoupil 1 muž, který kurz úspěšně absolvoval a získal řidičský průkaz sk. T

VZDĚLÁVEJME SE PRO NÁŠ REGION - Chance odstartovala nový projekt a ZAPOJIT SE můžeš i ty!

2012-12-03 15:18:00

Nový projekt "Aktivně a udržitelně v Kraji pod Šumavou" realizovaný o.s. CHANCE IN NATURE nabízí v průběhu nadcházejícího roku 2013 mnoho bezplatných vzdělávacích seminářů pro širokou veřejnost. Zapojit se může kdokoliv ve věku 15 - 64 let. Těšit se můžete také na zajímavé vícedenní zahraniční i regionální exkurze a Mediální a Ekologický den.

 

Informace a podrobnosti sleduj na těchto webových stránkách nebo na facebookovém profilu ZAPOJ SE.

 

Informace o aktuálně vypsaných termínech kurzů a možnostech registrace jsou v příloze tohoto článku:)

 

Seminář Nová média z technických důvodů zrušen

2012-11-27 08:47:00

Z technických důvodů je plánovaný seminář Nová média (1.12., Vimperk) zrušen. O náhradním termínu konání semináře Vás budeme informovat prostřednictvím těchto www.

Děkujeme za pochopení.

Pozvánka na bezplatný seminář NOVÁ MÉDIA

2012-11-12 11:56:00

Dovolujeme si Vás pozvat na bezplatný seminář na téma NOVÁ MÉDIA, který se uskuteční dne 24.11. (Prachatice, Hotel Albatros) a 1.12. (Vimperk, Hotel Zlatá Hvězda) od 9 hod.

 

Tématický plán vzdělávací akce vč. pozvánky naleznete přílohou této zprávy.

 

Své registrace/přihlášky zasílejte ve formátu: jméno, příjmení, tel. číslo, e-mail, místo bydliště a datum narození, název, místo a termín konání semináře na frkova@chanceinnature.cz.

 

V případě dotazů nás můžete kontaktovat také na tel. 724 004 484, kontaktní osoba Iveta Frková.

 

Seminář se koná v rámci projektu Aktivně a udržitelně v Kraji pod Šumavou, reg. č. CZ.1.07/3.1.00/37.0157, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Praktickými semináři na téma NOVÁ MÉDIA zahajuje MAS nový projekt

2012-10-30 15:39:00

Semináři na téma Nová média zahajuje jihočeské občanské sdružení Chance in Nature - Lokal Action Group projekt podporovaný evropskými fondy. Obyvatelům Prachaticka, Strakonicka a Vimperska v nich nabídne pomoc při orientaci ve světě přeplněném informacemi. Přednášet budou přední novináři.
„Všichni bychom potřebovali mít přehled hlavně o nových médiích. Byl bych rád, kdyby tyto semináře oslovily co nejvíc našich občanů, mladé i starší," uvedl starosta Malenic na Strakonicku Josef Bláhovec.
Termíny prvních seminářů jsou 24. listopadu v Prachaticích v hotelu Albatros a 1. prosince ve Vimperku. Tématem budou například Nové způsoby toku informací, Bezpečný internet, Sociální sítě a Vliv marketingu a PR reklamy.

 

<<- předchozí | celkem 23 ( 12 - 18) | další ->>