lidské zdroje

Podpora procesu komunitního plánování sociálních služeb Strakonice

2010-06-29 14:24:00

Dne 29. června 2010 se konala na Městském úřadě ve Strakonicích Členská schůze SMOOS, v jejímž závěru proběhla informativní prezentace týkající se komunitního plánování sociálních služeb, výstupů a možností jak se mohou obce do procesu plánování zapojit.

Této prezentaci byla opět přítomná krajská metodička Mgr. Ludmila Kolářová, která upřesnila jednotlivé aktivity probíhajícího krajského projektu „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji". Na úplný závěr proběhla velice podnětná diskuse, v které zazněla řada zajímavých názorů ze stran přítomných starostů.

Prezentace ke stažení v příloze tohoto článku.

Pracovní jednání

2010-04-28 13:10:00

Dnes 28. dubna 2010 proběhlo v Radničním sále v Prachaticích úvodní jednání "Plnění Komunitního plánu sociálních služeb obce s rozšířenou působností Prachatice" v rámci zakázky „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji", vyhlášené Krajským úřadem Jihočeského kraje, kterou MAS vysoutěžila ve výběrovém řízení.

Akci pořádalo Občanské sdružení Chance in Nature - Local Action Group a Město Prachatice.

Zúčastnění shlédli prezentace, kde byly shrnuty informace o již proběhlém Komunitním plánování sociálních služeb na ORP Prachatice, obecné informace o komunitní plánování na krajské úrovni a shrnutí obsahu samotné zakázky "Podpora procesu plánování sociálních služeb na ORP Prachatice".

Do této akce se může v rámci činnosti pracovních skupin připojit každý, kdo by mě zájem.

Prezentace z jednání si můžete prohlédnout v příloze tohoto článku.

VÝSTUPY zakázky „Sběr zpracování a analýza dat na území ORP Prachatice

2010-04-26 12:54:00

Předmětem díla zakázky bylo dodání vyplněného dokumentu „Struktura dat požadovaných dle území správního obvodu ORP Prachatice" a souhrnné závěrečné analýzy za obec s rozšířenou působností v rámci individuálního projektu „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji".
Tyto dokumenty naleznete v příloze tohoto článku

VÝSTUPY zakázek „Sběr zpracování a analýza dat na území ORP Strakonice

2010-04-26 12:54:00

Předmětem díla zakázky bylo dodání vyplněného dokumentu „Struktura dat požadovaných dle území správního obvodu ORP Strakonice " a souhrnné závěrečné analýzy za obec s rozšířenou působností v rámci individuálního projektu „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji".
Tyto dokumenty naleznete v příloze tohoto článku

POZVÁNKA na jednání

2010-04-14 13:30:00

Místní akční skupina CHANCE IN NATURE - LAG si Vás dovoluje pozvat na jednání "Plnění Komunitního plánu sociálních služeb obce s rozšířenou působností Prachatice", které se uskuteční dne 28. 4. 2010 v Radničním sále v Prachaticích. Pozvánku na tuto akci naleznete v příloze tohoto článku

 

Tímto jednáním bude zahájena zakázka „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji", vyhlášené Krajským úřadem Jihočeského kraje, kterou MAS vysoutěžila ve výběrovém řízení. Tato akce potrvá od dubna 2010 do února 2011.

 

V rámci zakázky budou dále probíhat tyto aktivity:
1. Monitoring realizace zpracovaného plánu sociálních služeb Prachatice
2. Udržení organizačních struktur procesu plánování sociálních služeb - činnost pracovních skupin
3. Rozvoj systému komunikace a spolupráce mezi obcemi III., II. a I. typu ve správním obvodu obce s rozšířenou působností.
4. Propojení procesů plánování sociálních služeb na místní a krajské úrovni

<<- předchozí | celkem 265 ( 192 - 198) | další ->>