Zájem o nabídku dalšího vzdělávání v regionu překračuje očekávání

2012-07-13 13:05:00

Od listopadu loňského roku díky realizaci dalšího úspěšně podpořeného projektu nabízí místní akční skupina bezplatné vzdělávací programy v oblasti cestovního ruchu, venkovské turistiky, osobnostního rozvoje a manažerských dovedností. Celý projekt je realizován ve spolupráci Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České
republiky prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Celkově projde vzděláváním minimálně 160 osob.



Aktuality pro účastníky projektu HIPO A

2012-07-03 10:30:00

V příloze naleznete aktuální informace o průběhu realizace projektu "ROZVOJ SÍTĚ HIPOSTEZEK V JIHOČESKÉM KRAJI, FÁZE A (investiční část)".

SEZNAM SCHVÁLENÝCH I NESCHVÁLENÝCH PROJEKTŮ 7. VÝZVY LEADER

2012-06-28 08:57:00

Dne 26. června 2012 rozhodla Valná hromada občanského sdružení CHANCE IN NATURE - LOCAL ACTION GROUP o schválení 21 přijatých projektů dle rozhodnutí výběrové komise.

Schválené projekty budou 28. 6. 2012 v souladu s pravidly PRV IV.1.2 zaregistrovány na Státní zemědělský intervenční fond.

V případě zjištění nedostatků vyzve SZIF do 35 kalendářních dní od zaregistrování žadatele k tomu, aby provedl odstranění uvedených konkrétních závad. Nedojde-li k odstranění závad Žádosti o dotace do 14 kalendářních dnů ode dne následujícího po dni odeslání výzvy žadateli, považuje se Žádost o dotaci uplynutím této lhůty automaticky za chybnou a z tohoto důvodu také bude ukončena administrace Žádosti o dotaci.

Od tohoto dne (28. 6. 2012), který je důležitý zejména z hlediska způsobilosti nákladů, mohou žadatelé vynakládat prostředky v rámci projektu (na vlastní riziko, že projekt může být ještě vyřazen) jako způsobilé, tzn. v rámci rozpočtu projektu.

Tištěná podoba Katalogu poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice

2012-06-27 21:26:00

Vážení,

dovolujeme si Vás informovat, že Katalog poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice je od dnešního dne k dispozici v tištěné podobě u realizátora projektu CHANCE IN NATURE - LAG, Malenice a u realizátora projektu Města Prachatice - Hanka Rabenhauptová, sociální oblast.

Současně byl rozeslán Všem obcím ORP Prachatice a poskytovatelům sociálních služeb ORP Prachatice.

V případě Vašeho zájmu se neváhejte na nás obrátit.

info@kpss-pt.cz

koordinator@kpss-pt.cz

hana.rabenhauptova@mupt.cz

Spuštění internetové databáze poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice

2012-06-18 16:22:00

Vážení,

dovolujeme si Vás informovat o spuštění internetové databáze poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb území ORP Prachatice, kterou naleznete na webových stránkách
www.kpss-pt.cz.

Katalog poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb na území ORP Prachatice

2012-06-13 13:47:00


V příloze tohoto článku je k dispozici ke stažení nové vydání Katalogu poskytovatelů sociálních a doprovodných  služeb na území ORP Prachatice.

Včetně důležitých kontaktů naleznete popis a druhy poskytovaných služeb, informace o jednotlivých poskytovatelích a např. dostupnosti služby/zařízení.

Katalog bude v tištěné podobě do konce června 2012 k dispozici na městských/obecních úřadech v celém území ORP Prachatice a u poskytovatelů sociálních služeb.

<<- předchozí | celkem 377 ( 186 - 192) | další ->>