lidské zdroje

Zápis z jednání u kulatého stolu na téma "Osoby ohrožené sociálním vyloučením"

2013-09-28 13:26:00

Dne 24. 9. 2013 se za hojné účasti konalo již 2. jednání u kulatého stolu v rámci procesu Komunitního plánování sociálních služeb pro OPR Písek.

V příloze naleznete zápis z tohoto jednání.

 

Publikace k průběhu realizace a plnění projektu Opus Prachatice

2013-09-12 19:01:00

V příloze naleznete finální verzi publikace, která mapuje průběh celého projektu Opus Prachatice, vč. naplnění klíčových aktivit a cílů projektu.

Zveme na závěrečnou akci projektu dalšího vzdělávání v cestovním ruchu

2013-08-26 10:24:00

Jako poděkování za účast v našem projektu "Další vzdělávání v oborech cestovní ruch a venkovská turistika, osobnostní rozvoj a manažerské dovednosti" zveme účastníky vzdělávacích programů obou pilotáží na závěrečnou akci, která se uskuteční dne 12. září od 17.30 hod. v Chlumanech.
    


Pozvánka s programem je přílohou tohoto článku.

 

Pozvánka na Ekologický den

2013-08-22 10:02:00

Ve spolupráci s Centrem ekologické a globální výchovy Cassiopeia si Vás dovolujeme pozvat na akci Ekologický den, která bude probíhat při příležitosti konání výstavy Země Živitelka dne 1.9. po celý den v pavilonu Z.

 

Připraven je bohatý doprovodný program pro děti i dospělé a prezentace výrobků regionálních malovýrobců, zdravých potravin, ekologicky šetrných čistících prostředků, včelích produktů. Svou činnost také představí neformální jihočeská skupina posilující lokální soběstačnost s názvem Buďsob.

 

Akce se koná v rámci projektu Aktivně a udržitelně v kraji pod Šumavou, který je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR.

NA PÍSECKU SE ROZJEZLO DALŠÍ KOMUNITNÍ PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

2013-08-12 13:07:00

V obci s rozšířenou působností (ORP) Písek byl letos v dubnu pod vedením Občanského sdružení CHANCE IN NATURE - LAG spuštěn projekt zaměřený na plánování sociálních služeb, který ve spolupráci a partnerství s Městem Písek poběží během následujících dvou roků. Cílem celého projektu je zajištění větší dostupnosti sociálních služeb potřebným jednotlivcům i skupinám, řešení problémů souvisejících s rovnými příležitostmi a co nejefektivnější začleňování
sociálně ohrožených občanů přímo v Písku a okolí. Výsledkem bude komunitní plán, databáze a katalog poskytovatelů sociálních služeb přizpůsobený potřebám i možnostem regionu.

Vydali jsme studijní materiály pro účastníky dalšího vzdělávání, k dispozici jsou i v elektronické verzi

2013-07-31 15:43:00

Ve spolupráci s Ekonomickou fakultou Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích jsme v tištěné a elektronické podobě vydali studijní materiály pro účastníky dalšího vzdělávání v oborech cestovní ruch a manažerské dovednosti. 

 

Skripta jsou ke stažení v elektronické podobě v příloze tohoto příspěvku. K dispozici budou již brzy také k zapůjčení ve všech větších regionálních knihovnách.

 

Tiskoviny byly vydány v rámci projektu Další vzdělávání v oborech cestovní ruch a venkovská turistika, osobnostní rozvoj a manažerské dovednosti, který je financován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR.

<<- předchozí | celkem 265 ( 36 - 42) | další ->>