lidské zdroje

Pozvánka na seminář NOVÁ MÉDIA

2013-01-21 13:20:00

Zajímá Vás problematika nových médií? Srdečně Vás zveme na seminář, kde se dozvíte zabávnou formou vše, co Vám není jasné.

 

Seminář se koná dne 31.1. 2013 v Hotelu Zlatá Hvězda ve Vimperku.

 

Registrace zasílejte formou sms na tel. číslo 724 004 484.

Leták a pozvánka na akci přílohou.

Těšíme se na setkání!

Víte, jak se dělá RÁDIO nebo TELEVIZE?

2013-01-11 08:58:00

O.s. Chance in nature - LAG Vás srdečně zve na další zajímavou akci v rámci projektu "ZAPOJ SE" .  Téma je Média jako součást našeho každodenního života, a tak ve středu 23.1. od 16 hodin si v kulturním domě v Malenicích přiblížíme práci v rozhlase nebo televizi.

 

Pod vedením zkušené moderátorky Ivany Šimánkové z Českého rozhlasu ČB si budete moci vyzkoušet práci před mikrofonem nebo před kamerou. Zaručujeme, že se všichni dobře pobavíme a strávíme tak velmi příjemný podvečer. Nezapomeňte se zaregistrovat na čísle 724 00 44 84 SMS zprávou, počet míst je totiž omezen.

Těšíme se na Vaši účast.

NABÍDKA BEZPLATNÝCH KURZŮ PRO ROK 2013 - cestovní ruch, manažerské dovednosti

2013-01-09 11:18:00

Dovolujeme si Vás i v letošním roce pozvat na následující semináře zaměřené na rozvoj profesních kompetencí v oblasti poskytování služeb cestovního ruchu a dále v oblasti "měkkých dovedností" (prezentační a komunikační dovednosti, time-management, projektový management). Nabízené kurzy se v uplynulém roce staly oblíbenými především díky získávání a prohlubování odborných znalostí a dovedností, které si účastníci odnášejí a aplikují do vlastní praxe.

Pozvánka na seminář

2013-01-09 11:08:00

Ve spolupráci s Jihočeskou univerzitou v Českých Budějovicich si Vás dovolujeme pozvat na seminář "CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ - SPOLUPRÁCE SE VZDĚLAVATELI", který se uskuteční v rámci dne otevřených dveří Ekonomické fakulty dne 18.1. 2013 od 9 hod. v Aule Bobík.

Pozvánka a program je přílohou tohoto článku.

Další rekvalifikační kurzy proběhly v říjnu a listopadu 2012

2012-12-11 18:48:00

V měsíci říjnu a listopadu 2012 byly realizovány následující rekvalifikační kurzy:

  • Základní kurz pro práci s křovinořezem - do kurzu nastoupili 3 muži, kurz úspěšně absolvovali pouze 2 osoby a získaly Osvědčení o rekvalifikaci.
  • Základní kurz pro práci s motorovou pilou - do kurzu nastoupili 3 muži, kteří kurz úspěšně absolvovali a získali Osvědčení o rekvalifikaci.
  • Odborný dřevorubecký kurz - do kurzu nastoupil 1 muž, který kurz úspěšně absolvoval a získal Osvědčení o rekvalifikaci.
  • Pracovník v sociálních službách - do kurzu se přihlásilo 10 osob, dodavatelem rekvalifikací bylo vybráno pouze 5 osob (2 muži, 3 ženy), závěrečné zkoušky všichni úspěšně absolvovali
  • Řidičské oprávnění pro sk. T - do kurzu nastoupil 1 muž, který kurz úspěšně absolvoval a získal řidičský průkaz sk. T

Pozvánka na praktický seminář na téma DOBROVOLNICTVÍ

2012-12-03 16:08:00

Dobrovolnictví - co znamená a jak v praxi vypadá? Proměna tohoto pojmu je viditelná snad na všech místech. Před rokem 1989 jsme tento pojem slýchali při akcích Z a brigádách v zemědělských podnicích. Dnes se tento pojem zcela proměnil a můžeme si pod ním představit člověka ochotného jít navštít starou a osamělou paní, aby si s ní popovídal nad šálkem čaje, či jí přečetl noviny. Nebo ho můžeme vidět jak v montérkách pomáhá odstaňovat následky povodní či jiné mimořádné události. V neposlední řadě ho vidíme jako vedoucího na děstkém táboře. Takto bychom mohli pokračovat dál a každý z nás by si vybavil dobrovolnictví nějak jinak. Dobrovolnictví není nic neobvyklého, je to zcela normální a přirozená věc. Když se zamyslíme, každý z nás někdy dobrovolníkem byl nebo právě teď je. Princip dobrovolnictví je prostý - nezištně pomáhat druhým. Ať už se jedná o mého souseda, nebo komunitu v Africe, všude můžeme pomoci druhému člověku nést jeho břímě. Otázkou zůstává, zda jsme ochotní a jak dlouho ho chceme nést.

 

<<- předchozí | celkem 265 ( 72 - 78) | další ->>