lidské zdroje

Základní informace o projektu

2012-10-09 11:06:00

Název projektu: AKTIVNĚ A UDRŽITELNĚ V KRAJI POD ŠUMAVOU
Realizátor projektu: Občanské sdružení CHANCE IN NATURE - LOCAL ACTION GROUP
Termín realizace: 1.8.2012 - 30.10.2013

Zdroje financování: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, MŠMT

Rozpočet projektu: 2 199 955,75

 

Obsah projektu:
Projekt zavádí doposud chybějící nabídku občanského vzdělávání v regionu působnosti místní akční skupiny CHANCE IN NATURE - LAG, která umožní obyvatelům regionu získat znalosti a kompetence pro zapojení do občanských aktivit v místní komunitě.
Jedná se o pilotní projekt orientovaný na podporu rozvoje občanské společnosti v rámci místní komunity v regionu místní akční skupiny, jehož výsledky a výstupy budou přenositelné na jiné venkovské regiony.
Cílem projektu je v této souvislosti zapojit aktivní občany regionu do plánování a aktivního uskutečňování rozvoje regionu na bázi metody Leader již v současné době využívané žadatelem (rozhodování "zdola" na místní úrovni na bázi partnerství mezi veřejným a soukromým sektorem), především z mladé generace. V rámci vzdělávacích aktivit projektu bude přímo podpořeno min. 210 osob v pozici účastníků vzdělávacích akcí.

Zájem o nabídku dalšího vzdělávání v regionu překračuje očekávání

2012-07-13 13:05:00

Od listopadu loňského roku díky realizaci dalšího úspěšně podpořeného projektu nabízí místní akční skupina bezplatné vzdělávací programy v oblasti cestovního ruchu, venkovské turistiky, osobnostního rozvoje a manažerských dovedností. Celý projekt je realizován ve spolupráci Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České
republiky prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Celkově projde vzděláváním minimálně 160 osob.



Proběhl seminář Další vzdělávání na venkově

2012-07-04 11:21:00

Dne 6. 6. 2012 proběhl na konferenci Jihočeský venkov 2012 ve Strunkovicích nad Blanicí seminář na téma Další vzdělávání na venkově, který byl součástí realizace projektu Další vzdělávání v oborech cestovní ruch a venkovská turistika, osobnostní rozvoj a manažerské dovednosti financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR.

Tištěná podoba Katalogu poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice

2012-06-27 21:26:00

Vážení,

dovolujeme si Vás informovat, že Katalog poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice je od dnešního dne k dispozici v tištěné podobě u realizátora projektu CHANCE IN NATURE - LAG, Malenice a u realizátora projektu Města Prachatice - Hanka Rabenhauptová, sociální oblast.

Současně byl rozeslán Všem obcím ORP Prachatice a poskytovatelům sociálních služeb ORP Prachatice.

V případě Vašeho zájmu se neváhejte na nás obrátit.

info@kpss-pt.cz

koordinator@kpss-pt.cz

hana.rabenhauptova@mupt.cz

Spuštění internetové databáze poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice

2012-06-18 16:22:00

Vážení,

dovolujeme si Vás informovat o spuštění internetové databáze poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb území ORP Prachatice, kterou naleznete na webových stránkách
www.kpss-pt.cz.

Katalog poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb na území ORP Prachatice

2012-06-13 13:47:00


V příloze tohoto článku je k dispozici ke stažení nové vydání Katalogu poskytovatelů sociálních a doprovodných  služeb na území ORP Prachatice.

Včetně důležitých kontaktů naleznete popis a druhy poskytovaných služeb, informace o jednotlivých poskytovatelích a např. dostupnosti služby/zařízení.

Katalog bude v tištěné podobě do konce června 2012 k dispozici na městských/obecních úřadech v celém území ORP Prachatice a u poskytovatelů sociálních služeb.

<<- předchozí | celkem 265 ( 84 - 90) | další ->>