kpss prachatice

Tištěná podoba Katalogu poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice

2012-06-27 21:26:00

Vážení,

dovolujeme si Vás informovat, že Katalog poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice je od dnešního dne k dispozici v tištěné podobě u realizátora projektu CHANCE IN NATURE - LAG, Malenice a u realizátora projektu Města Prachatice - Hanka Rabenhauptová, sociální oblast.

Současně byl rozeslán Všem obcím ORP Prachatice a poskytovatelům sociálních služeb ORP Prachatice.

V případě Vašeho zájmu se neváhejte na nás obrátit.

info@kpss-pt.cz

koordinator@kpss-pt.cz

hana.rabenhauptova@mupt.cz

Spuštění internetové databáze poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb ORP Prachatice

2012-06-18 16:22:00

Vážení,

dovolujeme si Vás informovat o spuštění internetové databáze poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb území ORP Prachatice, kterou naleznete na webových stránkách
www.kpss-pt.cz.

Katalog poskytovatelů sociálních a doprovodných služeb na území ORP Prachatice

2012-06-13 13:47:00


V příloze tohoto článku je k dispozici ke stažení nové vydání Katalogu poskytovatelů sociálních a doprovodných  služeb na území ORP Prachatice.

Včetně důležitých kontaktů naleznete popis a druhy poskytovaných služeb, informace o jednotlivých poskytovatelích a např. dostupnosti služby/zařízení.

Katalog bude v tištěné podobě do konce června 2012 k dispozici na městských/obecních úřadech v celém území ORP Prachatice a u poskytovatelů sociálních služeb.

Finální podoba "Komunitního plánu sociálních služeb ORP Prachatice" ke stažení

2012-06-07 10:54:00

V příloze článku naleznete finální podobu "Komunitního plánu sociálních služeb ORP Prachatice".


Komunitní plán sociálních služeb ORP Prachatice byl představen na závěrečném veřejném projednání

2012-06-04 12:05:00

Jednání proběhlo v příjemné atmosféře. Po celou dobu se zúčastnila radní Andrea Tajanovská, pan místostarosta Robert Zeman a pan starosta Martin Malý, dále několik poskytovatelů sociálních služeb, uživatelé a veřejnost.

Program jednání byl obohacen vystoupením uživatelů služeb Domova seniorů Mistra Křišťana Prachatice vystoupením Šáteček, pásmem písní v doprovodu kláves a zpěvem Slávky „Pivoňky" Tomešová, která zahrála na kytaru a zazpívala písničky pro nejmenší.

Pozvánka na "Závěrečné 3. Veřejné projednání Komunitního plánu sociálních služeb obce s rozšířenou působností Prachatice"

2012-05-28 14:00:00

Vážení,

jménem občanského sdružení CHANCE IN NATURE - LOCAL ACTION GROUP a Města Prachatice si Vás dovolujemepozvat na "Závěrečné" 3. Veřejné projednání "Komunitního plánu sociálních služeb obce s rozšířenou působností Prachatice", které se uskuteční dne 1. června 2012 od 10.00 hodin na arkádách Staré radnice a v Radničním sále v Prachaticích.

Pozvánku s bližšími informacemi naleznete v příloze tohoto e-mailu.

Těšíme se na Vaši účast


<<- předchozí | celkem 130 ( 12 - 18) | další ->>