Podpora procesů plánování soc.služeb Prachatice 2010 - 2011

logo

 

 

Informace o stavu plnění komunitního plánu sociálních služeb

2010-09-09 14:13:00

Vážení starostové a zástupci místní samosprávy

Tímto dopisem si Vás dovolujeme informovat o dění na poli komunitního plánování sociálních služeb na ORP Prachatice a přizvat Vás ke spolupráci.

CHANCE IN NATURE - LOCAL ACTION GROUP se jako odborný dodavatel zapojila do krajského projektu „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji" v rámci zakázky „Podpora procesu plánování sociálních služeb na ORP Prachatice".

V rámci této zakázky dojde na ORP Prachatice ke znovu svolání pracovních skupin, jejichž úkolem bude mimo jiné posoudit stav realizace plánu sociálních služeb. Jako výstup z jednání pracovních skupin vznikne podklad pro vytvoření monitorovací zprávy zabývající se plněním aktivit v komunitním plánu sociálních služeb.

Pokud by jste měli zájem zapojit se do některých z pracovních skupin, Vaše spolupráce bude vítaná. O termínech a místech konání pracovních skupin budete v dostatečném předstihu informování.

Těšíme se na spolupráci

Pracovní jednání

2010-04-28 13:10:00

Dnes 28. dubna 2010 proběhlo v Radničním sále v Prachaticích úvodní jednání "Plnění Komunitního plánu sociálních služeb obce s rozšířenou působností Prachatice" v rámci zakázky „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji", vyhlášené Krajským úřadem Jihočeského kraje, kterou MAS vysoutěžila ve výběrovém řízení.

Akci pořádalo Občanské sdružení Chance in Nature - Local Action Group a Město Prachatice.

Zúčastnění shlédli prezentace, kde byly shrnuty informace o již proběhlém Komunitním plánování sociálních služeb na ORP Prachatice, obecné informace o komunitní plánování na krajské úrovni a shrnutí obsahu samotné zakázky "Podpora procesu plánování sociálních služeb na ORP Prachatice".

Do této akce se může v rámci činnosti pracovních skupin připojit každý, kdo by mě zájem.

Prezentace z jednání si můžete prohlédnout v příloze tohoto článku.

POZVÁNKA na jednání

2010-04-14 13:30:00

Místní akční skupina CHANCE IN NATURE - LAG si Vás dovoluje pozvat na jednání "Plnění Komunitního plánu sociálních služeb obce s rozšířenou působností Prachatice", které se uskuteční dne 28. 4. 2010 v Radničním sále v Prachaticích. Pozvánku na tuto akci naleznete v příloze tohoto článku

 

Tímto jednáním bude zahájena zakázka „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji", vyhlášené Krajským úřadem Jihočeského kraje, kterou MAS vysoutěžila ve výběrovém řízení. Tato akce potrvá od dubna 2010 do února 2011.

 

V rámci zakázky budou dále probíhat tyto aktivity:
1. Monitoring realizace zpracovaného plánu sociálních služeb Prachatice
2. Udržení organizačních struktur procesu plánování sociálních služeb - činnost pracovních skupin
3. Rozvoj systému komunikace a spolupráce mezi obcemi III., II. a I. typu ve správním obvodu obce s rozšířenou působností.
4. Propojení procesů plánování sociálních služeb na místní a krajské úrovni

<<- předchozí | celkem 9 ( 6 - 12) | další ->>