kpss strakonice

logo

 

 

Komunitní plánování sociálních služeb na ORP Strakonice

2010-10-12 16:16:00

Od začátku měsíce září probíhá na území ORP Strakonice realizace projektu financovaného z OP LZZ „Komunitní plán sociálních služeb ORP Strakonice", jehož hlavním výstupem bude strategický plán rozvoje sociálních služeb. Realizátorem projektu je o.s. CHANCE IN NATURE - LOCAL ACTION GROUP v partnerství s městem Strakonice.

Komunitní plánování na Strakonicku

2010-09-17 14:45:00

Cílem komunitního plánování je vytvoření systému sociálních služeb, který reaguje na skutečné potřeby uživatelů. Tím je zajištěna dostupnost sociálních služeb tam, kde jich je potřeba. Do procesu plánování jsou zapojeni poskytovatelé sociálních služeb, zadavatelé (ti, kteří financují soc. služby - zástupci samospráv) a v neposlední řadě také samotní uživatelé sociálních služeb spolu s veřejností, jíž je téma sociálních služeb blízké. V procesu vzájemných konzultací jsou poměřovány potřeby uživatelů sociálních služeb s možnostmi poskytovatelů a s množstvím finančních prostředků, které obce mohou na sociální služby vynaložit.


Zpráva o zahájení realizace projektu

2010-09-01 15:56:00

Vážení,

tímto bychom Vám rádi oznámili zahájení realizace projektu financovaného z OP LZZ „Komunitní plán sociálních služeb ORP Strakonice"       

reg. č. projektu: CZ.1.04/3.1.03/45.00079.

Realizátor projektu: o.s. CHANCE IN NATURE - LOCAL ACTION GROUP

Partner projektu: město Strakonice

Termín realizace: září 2010 - prosinec 2011

V rámci tohoto projektu bude zpracován komunitní plán rozvoje sociálních služeb a katalog poskytovatelů sociálních služeb.

V průběhu měsíce října proběhne ve Strakonicích veřejné projednání, které bude informovat o aktivitách projektu a možnostech, jak se do jeho realizace aktivně zapojit. Pozvánka s upřesněním termínu a místa realizace Vám bude zaslána s dostatečným předstihem.

Těšíme se na spolupráci s Vámi

Za realizační tým

Bc. Jana Benešová

Podpora procesu komunitního plánování sociálních služeb Strakonice

2010-06-29 14:24:00

Dne 29. června 2010 se konala na Městském úřadě ve Strakonicích Členská schůze SMOOS, v jejímž závěru proběhla informativní prezentace týkající se komunitního plánování sociálních služeb, výstupů a možností jak se mohou obce do procesu plánování zapojit.

Této prezentaci byla opět přítomná krajská metodička Mgr. Ludmila Kolářová, která upřesnila jednotlivé aktivity probíhajícího krajského projektu „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji". Na úplný závěr proběhla velice podnětná diskuse, v které zazněla řada zajímavých názorů ze stran přítomných starostů.

Prezentace ke stažení v příloze tohoto článku.

VÝSTUPY zakázek „Sběr zpracování a analýza dat na území ORP Strakonice

2010-04-26 12:54:00

Předmětem díla zakázky bylo dodání vyplněného dokumentu „Struktura dat požadovaných dle území správního obvodu ORP Strakonice " a souhrnné závěrečné analýzy za obec s rozšířenou působností v rámci individuálního projektu „Podpora komunitního plánování sociálních služeb v Jihočeském kraji".
Tyto dokumenty naleznete v příloze tohoto článku

<<- předchozí | celkem 49 ( 42 - 48) | další ->>