Partnerství a trh práce

Vzdělávací kurz "Základní kurz pro denní matky/otce"

2013-07-12 09:02:00

V partnerství s místní akční skupinou "Rozkvět zahrady Jižních Čech" Vás zveme k účasti na vzdělávacím kurzu pro rodiče.

Jedná se o prezenční vzdělávací kurz, který poskytne praktické i teoretické informace o tom, jak odborně pracovat s malou skupinou dětí ve věku od jednoho roku do sedmi let.

ZRUŠEN workshop na téma DOBROVOLNICTVÍ

2013-06-04 13:29:00

Vzhledem k aktuálním informacím ohledně povodňové situace byl workshop na téma Dobrovolnictví, připravovaný na 5. 6. 2013 zrušen.

O náhradním termínu Vás po dohodě s bavorskými partnery budeme informovat.

Děkujeme za pochopení.

Workshop na téma "Jak efektivně podpořit zájem žáků o technické vzdělávání"

2013-06-04 12:52:00

Dovolujeme si Vás pozvat na zajímavý workshop na téma "Jak efektivně podpořit zájem žáků o technické vzdělávání", který se uskuteční dne 11. června 2013 od 12:00 hodin v ZŠ Lhenice.

Workshop na téma DOBROVOLNICTVÍ - předávání praktických zkušeností - Bavorsko - Jižní Čechy

2013-05-30 09:25:00

Ve spolupráci s partnerskou Místní akční skupinou Rozkvět zahrady jižních Čech si Vás dovolujeme pozvat na workshop na téma "Dobrovolnictví", který se uskuteční dne 5. června 2013, od 13:00 hodin (cca do 16:30 hodin) v Radničním sále města Prachatice (Velké nám., Prachatice). Více informací a program akce naleznete v přiložené pozvánce. Těšíme se na setkání.

 

Akce je součástí projektu Rozvoj místního partnerství a trhu práce, který je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Dotazník

2013-04-02 10:15:00

Dovolte nám požádat Vás o vyplnění krátkého dotazníku v rámci přípravy projektu " INTERaktivní místní partnerství - platformy pro spolupráci a rozvoj trhu práce".

Dotazník je řešen prostřednictvím nástrojů google, který je uživatelsky jednoduchý a pokud vyplníte i svůj e-mail, můžeme Vám následně zaslat celkové vyhodnocení průzkumu.

https://docs.google.com/a/masrozkvet.cz/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dG1GY0hhSFJia00xbVVnWF9YVzRQOGc6MQ

 

Cílem projektu, jehož přípravu v podstatě finalizujeme a který naváže na několik již zrealizovaných či aktuálně řešených  projektů podpořených pro oblasti „místní partnerství“ v rámci OPLZZ  -  Mezinárodní spolupráce, je kvalitně zmapovat škálu doposud vyvinutých inovativních nástrojů a také dále zintenzivnit národní i mezinárodní spolupráci v oblasti rozvoje lidských zdrojů a zaměstnanosti.

Výstupem projektu bude mj. samostatný modul pro přenos dobré praxe „místních partnerství“, který chceme zprostředkovat všem zájemcům prostřednictvím webového portálu NSZM.  Domníváme se, že touto cestou lze zvýšit efektivitu strategií a politik v oblasti LZZ a podpořit rozvoj partnerství , paktů a iniciativ v oblasti LZZ.

V rámci přípravy projektu spolupracujeme s kolegy z Bavorska a dalšími partnerskými MAS/LAG z Jihočeského, Olomouckého a Moravskoslezského kraje. Do budoucna pak počítáme se vznikem širší tématické sítě.

 Děkujeme Vám za spolupráci!

Exkurze do Plattlingu v Bavorsku

2012-11-15 12:20:00

Dne 7.11.2012 se konala exkurze do Plattlingu v Bavorsku, které se zúčastnilo 25 osob z řad ředitelů a učitelů základních, středních škol a středních odborných učilišť z Jihočeského kraje, dále zástupci Jihočeské univerzity, několika obcí a 3 místních akčních skupin - mezi nimi i zástupci CHANCE IN NATURE - LAG.
Akce proběhla v rámci tzv. Handwerkertag - chcete-li Dne zručnosti, kdy se s promo-ukázkami praktické technické výchovy seznamují v průběhu několika dnů žáci 6. tříd více než 110 škol v Bavorsku, a nově i dalších spolkových zemích.

Více informací o této exkurzi najdete v přiložené tiskové zprávě.

<<- předchozí | celkem 14 ( 6 - 12) | další ->>