lidské zdroje

Slovo starosty Města Prachatice Martina Malého o Aktualizaci KPSS na ORP Prachatice

2011-08-31 08:32:00

Jedním z výstupu pro zpracování Komunitního plánu sociálních služeb na území ORP Prachatice i našeho města Prachatice jsou výstupy od uživatelů, poskytovatelů, zadavatelů, ale i nás starostů/starostek města a obcí. Každý z nás měl možnost vyplnit prostřednictvím řízeného rozhovoru Dotazník projektu „Aktualizace KPSS na ORP Prachatice", podpořeného EU.

Při zjišťování odpovědí jsem získal zajímavá data, o která se chci i s Vámi podělit.

Zahájení činnosti pracovních skupin komunitního plánování sociálních služeb ORP Prachatice

2011-08-15 11:50:00

V září 2011 se začnou scházet pracovní skupiny, které jsou základem komunitního plánování. Jejími
členy jsou zástupci zadavatelů, poskytovatelů, uživatelů sociálních služeb i široké veřejnosti. Činností pracovních skupin vzniknou podklady pro tvorbu komunitního plánu a návrhy na zpracování jednotlivých opatření pro danou oblast. Jednání pracovních skupin jsou otevřená všem, kdo se chce vyjádřit k fungování sociálních služeb na území ORP Prachatice.  

Dotazníková šetření na Prachaticku probíhají v plném proudu

2011-07-22 09:46:00

V rámci činností projektu Aktualizace komunitního plánování sociálních služeb ORP Prachatice, který je realizován z prostředků ESF prostřednictvím operačního fondu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR, v současné době probíhají analytické práce. Ty mají za úkol zmapovat aktuální sociální situaci v regionu.

V pracovních skupinách na Strakonicku byla zapojena téměř stovka osob

2011-07-21 09:04:00

Pracovní skupiny scházející se v rámci projektu "Komunitní plán sociálních služeb ORP Strakonice" již ukončily svou činnost. V současné chvíli probíhají práce na katalogu poskytovatelů sociálních služeb a na samotném komunitním plánu.

<<- předchozí | celkem 265 ( 138 - 144) | další ->>