lidské zdroje

Tabulka - aktivity KPSS

2011-07-19 07:34:00

V příloze tohoto článku naleznete tabulku pro vyplnění zamýšlených aktivit. Informace o záměrech a projektech v této tabulce budou součástí komunitního plánu resp. jeho strategické části.

Komunitní plánování sociálních služeb na Strakonicku očima aktivních účastníků

2011-07-19 07:24:00

Jak vnímají komunitní plánování sociálních služeb jeho samotní účastníci? S otázkou, co Vám komunitní plánování přináší, jsme oslovili některé jeho aktivní účastníky.

DOTAZNÍK pro starosty obcí ORP Prachatice

2011-07-04 12:37:00

V současné době probíhá první fáze projektu "Aktualizace komunitního plánování sociálních služeb v ORP Prachatice", ve které se zpracovávají analýzy. Ty mapují místní podmínky včetně stávající nabídky sociálních služeb a potřeb uživatelů služeb. Ve druhé (plánovací) fázi pak budou zadavatelé, poskytovatelé a uživatelé sociálních služeb společně vytvářet projekty, které budou návrhem optimálního a efektivního poskytování sociálních služeb na daném území.

Žádáme tímto starosty /starostky obcí v ORP Prachatice o spolupráci v této fázi projektu. V průběhu měsíce července 2011 budou zástupci obcí kontaktováni pracovníkem LAG se žádostí o schůzku, při které společně vyplní dotazník pro starosty obcí, který naleznete v příloze článku.

Velmi úspěšně proběhlo 1. veřejné projednání projektu Aktualizace KPSS PT

2011-06-24 12:06:00

Ve čtvrtek, 23. června 2011 proběhlo 1. Veřejné projednání projektu „Aktualizace komunitního plánování sociálních služeb v ORP Prachatice" financovaného z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Cílem projednání bylo informování veřejnosti o průběhu a aktivitách projektu a přizvat ji k aktivní spolupráci na vytvoření strategického plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Prachatice.

<<- předchozí | celkem 265 ( 144 - 150) | další ->>